Cyrus göz kamaştırdı
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Cyrus göz kamaştırdı
Miley Cyrus oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de göz kamaştırdı.
Şu anda çekilmekte olan ‘Sex and the City 2’ için kamera karşısına geçen genç yıldız Miley Cyrus oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de göz kamaştırdı. New York’taki Ziegfeld Tiyatrosu’nda çekimlere giden genç yıldız, Kim Cattrall’la birlikte kamera karşısına geçti. Senaryo gereği aynı kıyafetleri ve aynı takıları takan ikilinin keyfi oldukça yerindeydi. Sette çok eğlendiğini söyleyen Cyrus, “Filmin vizyona girmesini büyük bir heyecanla bekliyorum. Umarım Sex and the City izleyicileri beni sever” dedi.
Şu anda çekilmekte olan ‘Sex and the City 2’ için kamera karşısına geçen genç yıldız Miley Cyrus oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de göz kamaştırdı. New York’taki Ziegfeld Tiyatrosu’nda çekimlere giden genç yıldız, Kim Cattrall’la birlikte kamera karşısına geçti. Senaryo gereği aynı kıyafetleri ve aynı takıları takan ikilinin keyfi oldukça yerindeydi. Sette çok eğlendiğini söyleyen Cyrus, “Filmin vizyona girmesini büyük bir heyecanla bekliyorum. Umarım Sex and the City izleyicileri beni sever” dedi.

Admin- Admin

Similar topics» miley cyrus-like you like me
» Send it on - Demi Lovato, Selena Gomez, Jonas Brothers ve Miley Cyrus
» şok... tokio hotel miley cyrus la düet yapacakmış
» Miley Cyrus'a Yeni yıl Hediyesi Porsche Cayenne
» Miley Cyrus ve bacakları mı ?
» Send it on - Demi Lovato, Selena Gomez, Jonas Brothers ve Miley Cyrus
» şok... tokio hotel miley cyrus la düet yapacakmış
» Miley Cyrus'a Yeni yıl Hediyesi Porsche Cayenne
» Miley Cyrus ve bacakları mı ?
1 sayfadaki 1 sayfası